Vloeren
Vensters
Atelier
Gereedschap

Sweatshirts

Snickers Sweatshirts - Blijf koel en fris tijdens het werk.

Als u hard aan het werk bent of in de warmte werkt, is koel en fris blijven niet alleen een kwestie van werkcomfort. Het is ook van essentieel belang voor de veiligheid op het werk. Het helpt u geconcentreerd en oplettend te blijven, waardoor het risico afneemt dat u verkeerde beslissingen neemt. Kies daarom als het warm en vochtig wordt voor onze baanbrekende lijn van extreem sneldrogende bovenkleding, waarin u de hele dag droog, koel en fris blijft.

High-tech stoffen
Onze high-tech A.V.S. stof bestaat uit een innovatieve mix van polyester en bamboe koolstof. De bamboe wordt fijngemalen tot nanoformaat, een miljoenste van een millimeter, en met de polyestervezels vermengd. Het resultaat is een materiaal met een hoog ademend vermogen, dat u uitzonderlijk vochttransport, UV-bescherming en bescherming tegen nare luchtjes oplevert.

Bewegingsvrijheid
Ervaar werkkleding die met u meewerkt en -beweegt. Het Snickers Workwear-assortiment T-shirts, poloshirts, sweaters en overhemden heeft een ergonomisch design voor optimale bewegingsvrijheid en een fantastisch werkcomfort.
Snickers Sweatshirts 2821 Profile Jack
2821 Profile Jack