Vloeren
Vensters
Atelier
Gereedschap

Snickers Workwear

Snickers - De nieuwe generatie werkkleding.

Snickers Workwear is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie in Europa en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. Zij stimuleren al meer dan 30 jaar de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van de werkelijke behoeften van kundige vakmensen die op hun uitrusting moeten kunnen vertrouwen.

Snickers streeft er iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken. En ze altijd in de voorlinie te houden. We weten wat ervoor nodig is een klus te klaren.

Bij Snickers Workwear gaat al onze aandacht uit naar één activiteit: de ontwikkeling van werkkleding die u écht helpt om beter te kunnen werken. Zo begon Snickers ruim 40 jaar geleden, toen zij een omwenteling veroorzaakten in de branche, met moderne werkkleding voor professionals die moeten kunnen vertrouwen op hun uitrusting.

Graag presenteren wij u deze spannende collectie - met de volgende generatie werkkleding.